Stripsen 7 mnd


Lillemann på kenneltreff hos Frida Greis som er fotograf på de to første bildene.

Det ble også en dag i sauehagen på kurs for Frida. Alt i alt en veldig vellykket og trivelig tur til Storvik-traktene. Vi leide campinghytte på Camp Kungsgården to netter og koste oss på treff, egen trening, var med på fellestrening med Hofors BK mm. Kunne gjerne blitt en dag eller to til, egentlig, men kurs her hjemme kalte oss tilbake.

Gaffa og Strips (ganske nøyaktig 7 mnd). Den stygge andungen begynner virkelig å vokse seg til en ganske fin unghund.

Sakte men sikkert begynner han å få en del gode grunnferdigheter. Brudd i albuen for noen uker siden satte en del begrensninger og vi ligger kanskje en mnd eller to bak der vi kunne vært. Men han er ung og vi har ikke hastverk.

Han har fått seg litt mer sosial kompetanse også. Han var rimelig lav i lortfallet da vi ankom Greis Working og de var en hel haug hunder der ute, men en til en virker han ikke overdrevet pinglete.

Han og Gaffa koser seg masse, selv om han tidvis blir i overkant slitsom. Men det er jo lov når man fremdeles bare er en liten dritt. Vi er også i gang med å lære spilleregler som å ligge og vente på tur under trening.

Vi var fire dager på Hønefoss under CATCH camp hvor jeg holdt to todagerskurs. På vei hjem stoppet vi på Syverud og hundene fikk rase av seg litt og en liten treningsøkt.

Han er liksom ikke et studie i eleganse, Stripsemannen! 😛

Ellers var det nok nyttig for ham med de ukene der Gaffa var i Örby med Kamikazekullet. Mye turer og trening på egenhånd var just what the doctor ordered. 

Dette med vann må vi nok trene på litt mer, selv om vi hadde en ganske vellykket badeøkt med Karoline og gutta hennes i går. Han fikserer lett på bevegelsene i vannet, men i går gikk han uti og la til og med på svøm selv om han ikke så allverdens fornøyd ut.