En uke med Stripsen


Vips har Stripsen vært hos oss en uke. Han er jevnt over en snill og grei valp (NB! Det er ikke en utfordring). Fordi han har vært med på jobb og reagerer litt på biler så har mye mat gått med på belønninger for LAT og å være med rundt omkring. Litt små treningsøkter har det også blitt. Ser mye bra smådeler vi forhåpentligvis skal få sydd sammen til en bra helhet på sikt. Hovedfokus er lek og samarbeid, men med Melis friskt i minnet fokuserer jeg også mye på å bli sittende osv! 😛  Det er en hel del lyd i kreket som jeg også forsøker å jobbe med, både å unngå masing og passe på at vi ikke ender med lyd over alt.

I dag tok vi oss en tur i Nesparken – greit å passe på å gjøre aleneting med Stripsen når Gaffa er på kjærleikstur (og det er vinterferie). Fikk også slipt klørne på forlabbene og badet kreket også, nå er det slutt på valpegårdstank.