2016 i bilder


Januar – kulda kom og Melis holdt på å fryse ihjel fordi når man er fire små kilo er det ikke så lett å måtte ut i kulda for å tisse. TUR-tur var stort sett uaktuelt utenom når det var mildt og sol. (Hurra for tredemølle.)

 

Got noms? #staffenorge #staffiesdaily #dogsofinstagram

A post shared by The Wrigglebutts (@thewrigglebutts) on

Februar – mye strikking, innetrening på Lahaugmoen.

 

Mars – her tok ting seg litt opp igjen! Konkurranselydighetskurs med Anna Larsson og Zandra Beijer (hvorfor får alltid en av hundene løpetid når vi bor på hotell!?!) og påskeferie med mange herlige turer i strålende solskinn.

 

April – mye trening, her med Hanne og Lisa med respektive firbente (Tim, Mikke, Tamlin, Melis og Gaffa på bildet). Synes de var så herlige der de løp rundt hele gjengen og bare koste seg. Oppstart av kurs og treningsgruppe i tillegg til 135 % jobb. Good times. Avslutter med dugnad på hytta – veldig godt å få det gjort!

 

Mai – Mange deilige turer. 17.mai var vi hos Thea og Ibsen på besøk og dette er trolig mitt favorittbilde fra den dagen.

Juni – konkurransedebut. Med plastret leppe etter glad-staff-attack på startlinja. Litt blanda drops en dårlig førstepremie dag en og en god disk dag to. Da skolen tok ferie dro vi rett på hytta og nøt klassisk påskevær 😛 Men deilig med ferie uansett. Avsluttet med CATCH-camp på Hønefoss.

Juli – kanskje årets favorittbilde? LP-debut med strålende uttelling på det vi hadde fokusert mest krutt på og typ… ikke noe annet. Hun ble overraskende miljøpåvirket på helt nytt sted (med innbilt svangerskap ble hun utroooolig snusete) men vi fikk halt i land de siste to førstepremiene i rallylydighet så vi fikk RL1 og opprykket til klasse 2.

August – vi starter med en uke på Sølen med Lisa og kelpisene. Rallylydighetskurset ble dessverre avlyst så det ble rundering med Endre i to dager. Gaffa satte stor pris på å løpe til figuranter! Hadde så et par rolige dager med egentrening og tur og avsluttet med brukslydighet med Cecilie. Alt i alt en super uke. Dettetter startet jeg opp i ny jobb. Gøy, men krevende.

 

September – Bilde tatt av Lisa. I sommer ble det påvist for lange sener i hasene til Melis. Etter onlinekurs med Hannah Branigan fikk vi omsider løst gåten med Gaffas FVF. Lang vei igjen, men endelig kommer vi noen vei i det hele tatt.

Dro også på TusenFryd med pappa. Vi kjøpte like godt sesongkort – så nå er vi klare for neste år også!

Oktober – vi dro på nerdetur til Arendal og  trente i hallen sammen med Vigdis. Kjekt både i bilen opp og ned sammen med Lisa og på treningen. Så viste det seg at vi ikke trengte å dra nedover igjen og starte på innestevnet 7.november, men ingen skal si vi ikke forberedte oss!

 

November – en hektisk måned. Endelig fikk vi uttelling for treningen føltes det som. Første start i rallylydighet klasse 2 gav en førstepremie og 5.plass og helgen før det fikk vi førstepremie i LP1 og en tredjeplass. Veldig deilig å få på plass opprykket før nye regler neste år. Og å slippe å ta turen til Arendal selv om jeg liker å starte i hundehallen hadde det vært en lang tur etter jobb. Treningssamling med Blondietalesgjengen ble det også og vi trente for Mona Kjernholm. Stas.

 

Desember – brakte seiglivet sykdom, sykemelding og litt lite futt. Men på plussiden er vi i gang med Vinterlydnad online hos Klickerklok som passet perfekt tidsmessig. Fikk det for meg med adventskalender med trikstema på Facebooksida til CATCH avdeling Follo & Moss og det ble kanskje mer hektisk enn forventet med sykdom i tillegg til manglende planlegging. Nå ser vi fremover mot nytt år og nye muligheter.