Melis og hasene


IMG_4487

I sommer begynte Melis å gå annerledes. I stedet for å trave normalt svingte hun bakbena rundt (uten å bøye dem). Siden hun er liten mistenkte jeg patella luksasjon og dro til Ruth Anne på Jeløy dyreklinikk, en flink og hyggelig dame. Hun kunne konstatere at kneskåla satt fint som den skulle, men at senene i hasene var for lange. Hun sendte oss videre til ortoped, som ikke bidro med så mye mer. Alle er enige om at operasjon er utelukket, blant annet på grunn av lang rekonvalesenstid og svært usikkert resultat.

IMG_8715

Nå de siste ukene har hun plutselig blitt dårligere. Etter aktivitet står hun merkbart “senket” i bakparten og halen henger. Særlig halen bekymrer meg, så vi var en ny runde hos veterinæren. Hun var enig i at det var blitt verre og skrev ut smertestillende til bruk ved behov. Ellers jobber vi som før med å bygge mest mulig støttemusklatur mm. Men den siste uken har hun hatt disse dårlige periodene hver dag, noe som ikke føles så oppløftende. Heldigvis har vi tredemølla hjemme så hun ikke må ut i kulda for å bevege seg. Hun blir jo veldig lett påvirket av kulde, dessverre. Sånn sett er jeg glad for det elendige desemberværet med tilhørende fravær av julestemning. Her er linker til bilde/video på instagram:

Schæfer-mopsen…. 💔 (Lisja har fått smertestillende og snorker søtt.) 🙁

A post shared by The Wrigglebutts (@thewrigglebutts) on

💔

A post shared by The Wrigglebutts (@thewrigglebutts) on

Ellers må jeg bare tilføye at vi har fått god støtte av fine oppdretter Gunilla. <3

img_9419