RL2-debut


rallydrammen2

På lørdag var det stevne igjen. Ikke måte på hvor aktive vi er på stevnefronten i november. Ganske mye mer behagelig å være inne i plussgrader og med to ringer synes jeg Drammen hundepark fungerte fint. Vi stilte forholdsvis dårlig forberedt siden vi bare trente LP frem til en uke i forkant. Men med litt nitrening var vi sånn noenlunde klare. Vel fremme i hallen konkluderer jeg med at stå fra sitt, som tilsynelatende hadde gått greit å trene på, nå var alt annet enn stødig. På trening dagen før på Antrozoologisenteret oppdaget jeg at automatiske sitter i holdtene var borte etter stå-treningen, så mulig det enn så lenge var vanskelig for henne å finne balansen her. Stå fra sitt er jo veldig nytt.

rallydrammen4

Selve banen gikk greit nok. Er strålende fornøyd med meg selv fordi jeg ikke gikk meg vill i den kompakte og litt hektiske banen. Ikke min favorittbane – tar heller litt tid til å tenke seg om! Åttetall med mat manglet også litt trening. Vi har ikke trent på det i bane før (dog har vi trent innkalling fra matskål såvidt i bane) og hun ble nok rett og slett litt forundret da det plutselig dukket opp noen matskåler der. Ble et par dobbeltkommandoer (og fysisk kontakt og snus på stå under marsj). 191 poeng og en 5.plass ble det. Må si oss fornøyd med det.

rallydrammenrallydrammen3

Jeg er også veldig fornøyd med settingen rundt – jeg opplevde at jeg klarte å gjøre stevnedagen til noe veldig hyggelig for henne med vaffel og snop og prating med folk og titting i butikken og slikt. Satt på bakken med henne mellom at vi var inne og premieutdeling. Og Ann Kristin kom og hilste på, noe som var veldig koselig. Neste helg henter hun vesle Molly i Danmark og vi gleder oss til å hilse på!

Nå har vi såvidt begynt på treningen videre – skal starte på Hadeland den 26. og den 27. bærer det til Sverige for treff med Blondietales-gjengen.

Håper vi nå kan få til en ordentlig stå fra sitt (vs stort håndtegn som jeg brukte frem til og med starten på lørdag) så nå prioriterer vi dette samt forhåpentligvis litt trening på matskålene og generelt mer banetreninger om vi får til en innendørstrening noe sted.