Opprykk!


På lørdag var Gaffen og jeg på stevnet til Tønsberg hundeklubb i et veksthus i Stokke. Det var nullføre og slaps og sludd utendørs og kaldt i veksthuset. Var litt i tvil om det var rettferdig å legge henne i fellesdekk i den temperaturen, men valgte å gjøre det og det virker som det gikk greit. Fellesdekken ble en nervepirrende affære. Jeg dekket Gaffa og damen ved sidenav sa “dekk” til sin labrador – som fyker avgårde som et prosjektil. Den begynte å løpe rundt og fikk med seg en liten jack. Vi blir på dette tidspunktet kommandert til å forlate hundene. Reagerer på at de ikke ventet til hundene var hanket inn, men heldigvis var de opptatt av hverandre. Men vi kan jo kalle det fellesdekk med forstyrrelser. Et minutt uti rant det av en grei mengde slaps fra taket også. Veldig fornøyd med den lille frøkna. Hun var eneste i den dekken som fikk tier også!

Lineføringa gikk jeg som ei kråke. For sakte og usikkert og fremdeles rimelig stressa og skjelven etter fellesdekken. Den ser bedre ut på videoen enn det føltes. Må si meg fornøyd med at hun jevnt over jobbet seg opp mens hun var i ringen. Veldig fornøyd med dekk fra holdt. Innkallingen var også grei, minus stempling. Så ble det en litt lang pause før siste del. Vi var ikke forberedt på det med å gå frem og tilbake mellom ringene. To ganger inn fungerte fint, men den andre pausen ble for lang. Det var kaldt, hun måtte få jobbe og på annet vis være i aktivitet og var litt sliten da vi skulle inn. Kunne kanskje gjort ting annerledes for å få henne på nett igjen da vi entret ringen. Men her også jobber hun seg opp og får 9,5 på avstanden. Stå under marsj manglet fvf (…) og på hoppet tror jeg hun ble distrahert av bordet som kom såpass nærme på innkomsten. De aller fleste hundene jeg kikket på falt ut i dette området så mulig det var noe lukt der, men vanskelig å si når man ikke kjenner ekvipasjene heller. Må iaf passe på å trene med slikt i nærheten av avslutning av innkalling osv.

Gaffa LP1 Stokke from The WriggleButts on Vimeo.

Tusen takk til de fremmede som sa ja til å filme for meg! Skulle egentlig hatt film av fellesdekken også, med all action 😛 Alt i alt er jeg fornøyd. Vi fikk opprykket, som var målet. Jeg fulgte kommanderingen og tjuvstartet ikke på noe. Jeg stolte i stor grad på Gaffa og kikket ikke ned på om hun var der/fremdeles lå før oppsitter osv.