Nerdtrip


Søndag 23.oktober dro Lisa og jeg nedover til Sørlandets hundepark for en treningsdag med Vigdis og Echo. Det ble super trening og Gaffa var virkelig fin og gikk rett i jobb på “nytt” sted. Hun ble pushet en del med forstyrrelser, men jevnt over jobbet hun fint.

roadtrippin

Det ble jo strengt tatt mer tur opp og ned enn faktisk trening – men til gjengjeld fikk vi pratet både valpeprat og trening på veien.

arendal2

Gaffa poserer med apportbukk mest for treningsfeelingens del – det vi trente på var primært fvf, stå under marsj med forstyrrelser, tannvisning, avstand med forstyrrelser, og fritt hopp over hinder. På hinderet oppdaget vi jo en utfordring på Vålerbanen – da plankene ble kastet av hinderet løp hun bort for å undersøke dem (antar det skyldes at det kunne vært en target)… selvfølgelig etter at øvelsen var startet. Så nå har vi øvd en del på “plankekasting” rundt hinderet så håper jeg at vi unngår at det skjer igjen.

_wfg5326

Til helgen blir det egentrening i Follohallen med klubben. Temaet er rallylydighet, men jeg tenker at om det går fint å komme inn der og gå en rallybane så er det jo en god indikasjon. Hun er just ferdig med løpetid og det blir litt spennende å se om hun vil bli påvirket av hormoner etterpå eller ikke.. Under to uker til lydighetsstart – blir spennende!