FVF FTW


Det er så kjekt å endelig ha knekt FVF-koden. Ikke at vi på noe vis er i mål, men vi har i all fall kommet uendelig mye lenger. Snille Lisa Marie Havro stilte opp med kamera på trening og fikk dokumentert det også 🙂

_wfg5287

Kjekt å ha noen som både kan kommandere, fotografere og være forstyrrelse på en og samme tid! 😉

_wfg5285

Nå trener vi mot konkurranser i begynnelsen av november. Frøkna er ferdig med løpetid hvert øyeblikk, så nå blir det svært spennende å se hvordan hun påvirkes hormonellt etterpå.

_wfg5250

_wfg5241

<3 Tilbakestående, men søt! <3

_wfg5193

Ellers har vi meldt oss på onlinekurs i de nye svenske rallyøvelsene med Anna Larsson (online). Noen av dem blir like de norske og det er jo svært sannsynlig at vi vil starte i Sverige etterhvert, så greit å få det med seg mens man venter på nytt Hannah-kurs. Og så har vi fått ny hundehall bare noen minutters kjøring hjemmefra. Stas! Det skal utvilsomt utnyttes i vinter. <3