Mål – en oppdatering


img_7857

Up up and away! (Jajaja… Hei bloggen, lenge siden sist osv.) Vi skriver oktober og jeg ser at målene for året, med unntak av å finne bremsene til Melis, er oppnådd og jeg har jo strengt tatt allerede satt meg nye mål så da kan jeg vel kvinne meg opp og sette dem på trykk også!

Gaffa har så langt fått RL1-tittel med tre strengt tatt ikke ulitmate førstepremier i rally (1 direkte opprykk). Hun debuterte også i lydighet på Vålerbanen med strengt tatt ganske begredelig resultat, men det ble godkjent i alle øvelser og dermed sølvmerket. Nå er målet å få opprykk til LP2 og å debutere i RL2 i løpet av året. For øyeblikket er vi inne i en veldig god “stim” treningsmessig og jeg håper bare at det kan følge med over på konkurranse. Strengt tatt fungerte jo mye fint før de forrige konkurransene også, uten at det hjalp på konkurransedagen. I dag ble vi kommandert av Lisa på banen på Syverud etter at det var lenge siden vi har vært der. Varmet opp på utsiden og gikk inn og ble kommandert i fvf. Hun ble litt tvilende utover i den, men hun hang likevel med. Og så ble det skrekkelig vanskelig da Lisa satte seg ned for å fotografere, men så vanskelig blir det jo ikke på konk. Har valgt å prioritere LP over rally i høst mtp regelendringer fra neste år, så dropper rally i oktober. Men i november blir det etter planen både LP og rally.

img_7160