Winter is coming


… nærmere bestemt er den allerede her, for vi har funnet frem spesialsøkbrettet!

spesialsøk1 from The WriggleButts on Vimeo.

Fant til og med frem spesialsøkkofferten, så stakkarene måtte søke etter plain old Yellow Label. Begge var flinke, men må passe på å ikke pushe dem for langt. Det er lenge siden de har gjort noe av dette og ingen av dem hadde nevneverdig med erfaring i fjor vinter uansett.

MOV_1716_000.mp4 from The WriggleButts on Vimeo.

Viste seg også at Melis hadde mer å gå på mtp å bli i senga enn jeg hadde trodd. En gledelig overraskelse. Jeg har kanskje fokusert for mye på å kunne bli liggende i ro lengre i stedet for det som faktisk er viktig – nemlig å holde seg i senga. Og ikke minst ble det ikke hylskrikingen som følger med når hun må være i buret og ikke får trene.