Nyttedyrsamling med Maria Brandel


IMG_9975
På onsdag var vi i Gøteborg på den avsluttende samlingen av året vi har vært sponset av Maria. Gaffa og jeg har jo trent for Maria tidligere og jeg liker å gå for henne.

IMG_9973

Åherreguuud folk som har klineunderskudd! :O /Gaffa

IMG_9960

Vi trente en del på forstyrrelser (folk som ligger på bakken er vanskelig, hilsen Gaffa), fvf, innganger og litt på stå-ligg-stå. IMG_9951 IMG_9927 IMG_9930 IMG_9917 IMG_9852

Fine, fine Humlemamsen!

IMG_9814

Jeg elsker Skorpan!

IMG_0148

Jeg elsker også denne sprø gjengen…

IMG_0249

Skorpan digger indianerleken!

IMG_9674

Etter at Maria (og Maria) hastet avgårde for å prøve å forlate Gøteborg før rushtidskaoset tok overhånd hadde vi en fikapause og deretter litt mer trening.

fvfgoteborg from The WriggleButts on Vimeo.

Litt FVF-trening

tannvisningAL from The WriggleButts on Vimeo.

Tannvisningstrening – veldig fornøyd med hvordan jeg la opp treninga her. La inn en pause a la Anna etter detaljtrening for å se om hun klarte seg på første forsøket (det gjorde hun ikke) og deretter flyttet vi treninga tvers over hallen og det gikk bra. Fremdeles et stykke igjen treningsmessig, men her går det bare på mengdetrening.

Michelekontakt from The WriggleButts on Vimeo.

Fortsatte også å trene kontakt a la Michele Pouliot.

innkallingal from The WriggleButts on Vimeo.

Testet en innkalling med ganske mye forstyrrelser og synes det gikk rimelig bra

FellesdekkAL from The WriggleButts on Vimeo.

Også fornøyd med fellesdekktreningen. Både at hun blir liggende selv om hun tydeligvis synes det er litt ekkelt og at hun blir liggende og vente på belønning etterhvert når hun føler seg tryggere.