Så masse nytt!


Frem og tilbake er like langt (eller dobbelt så langt) er det noe som heter… Jeg satt plutselig på litt for mange domener og litt for lite tid. Så jeg fant rett og slett ut at jeg fader ut igjen rumpevrikkerne og holder meg til wrigglebutts selv om det fremover ser ut til å bli primært norskspråklig. Vi er jo wrigglebutts både på Instagram og Facebook, så det gir mest mening. En av de spennende nyhetene er at jeg etter å ha bestått Canis sitt klikkerINSTRUKTØRkurs nå har gått inn i CATCH Hundetrening og har avdeling Follo & Moss. Det er ingen kurs på programmet før utpå våren, men like greit å få offentliggjort det hele. Høsten 2016 håper jeg å få til litt mer kursvirksomhet, men det blir mye som skjer så vi får se hvor mye tid det blir til overs. Egne hunder skal jo trenes og tures også.

logo4