KPA – vi nærmer oss slutten


wpid-20150417_135609.jpg

Plutselig er det under tre uker til vi er i gang hos Terry Ryan i Sequim. Det er litt uvirkelig. Det har vært utrolig interessant og jeg kommer nok til å være utrolig takknemlig for at vi har blitt tvunget til å bruke så mye tid på stimuluskontrolltreningen. På fredag tok jeg omsider den avsluttende “knowledge assessment”-eksamenen på 100 spørsmål. Én litt sur feil, men kan ikke klage på resultatet! Lørdag morgen fikk jeg omsider en akseptabel kjede på video og fikk den godkjent ganske umiddelbart. “Beautiful! I didn’t expect anything but GREAT from you. Congrats!!” skrev Terry. 😀 I dag er planen at Per Arne skal få være prøvekanin for et par av leksjonene vi skal forberede oss på å undervise i. Vi får trukket en av ti leksjoner som vi skal “rollespille” for/med de andre deltakerene. Jeg er ikke akkurat noen god skuespiller, men satser på at det også skal gå greit 🙂