Konkurranselydighetskurs med Anna Larsson


wpid-20150416_082220.jpg

Denne uken var vi oppe hos Camilla på kurs med Anna Larsson. To strålende dager ble det og vi fikk trent på alt jeg hadde ønsket meg i forkant og mere til. Jeg er SÅ glad jeg valgte å dra på det kurset, jeg hadde hørt masse bra om Anna og likevel klarte jeg å bli positivt overrasket. Hun hadde en masse gode ideer og poenger som jeg tar med meg videre, blant annet en utrolig smart tilnærming til trening på fellesøvelsene. De som kjenner meg vet at det jeg virkelig faller for hos instruktører er de som er gjennomtenkte og som ser muligheter til å bli bedre i de små tingene og helhelten rundt treningen og her er virkelig Anna god!

Vi fikk trent mye på forstyrrelser, på stimuluskontroll, fart i apportering og innkalling, fvf, avstanden mm. I tillegg bodde vi på Hvalsmoen så Melis fikk seg litt trening på kvelden i tillegg.

Melis hvalsmoen from The WriggleButts on Vimeo.

Jeg er så sykt lei av å redigere videoer etter all dokumenteringen til KPA så jeg filmet ikke noe av Gaffa (det kan jeg jo angre på senere), men Melis er jo sykt kul! Og dere får bare tro meg når jeg sier at Gaffa var utrolig flink. Det å ha måttet jobbe så mye med stimuluskontroll såpass tidlig er noe jeg tror vi kommer til å få SÅ mye igjen for med tiden. Jeg er utrolig fornøyd med hvordan hun har utviklet seg, bare 7 mnd gammel.