KPA-oppdatering


Plutselig nærmer det seg slutten av KPA, og det med stormskritt. Jeg føler vi ikke gjør annet enn å trene stimuluskontroll, stimuluskontroll og mer stimuluskontroll. Men det er jo supernyttig, så jeg skal ikke klage! Bare vi får kjempet oss igjennom denne prosessen så kommer det til å bli knallbra..


Kommando på avstand


Litt ymse stimuluskontrolltrening


Bli/frisignal


Shape raskere respons på kommando

De siste par dagene har jeg satt fløytesignal på runding av kjegle, trent på snurr mot høyre og venstre på håndsignal og generelt på kjeder for nå tror jeg bare vi mangler en kjede med 10 atferder for å bli ferdig med det obligatoriske vi gjør her hjemme før avreise.

Har også begynt å lære inn skuldertarget, men der er vi laaaangt unna å nå igjennom tror jeg. Føles som det blir som med Gummi og bakbeinstarget, men det er lov å håpe det går litt raskere 😉