Vinterspecialen i Skövde


utstilling

På lørdag var Gaffa på sin første utstilling! Dommer for tispene var Kirsty Summerfield (Canakey). Vesla fikk en fin kritikk, men ble ikke plassert. Noe som jo var som forventet. Jeg elsker typen hennes nettopp fordi hun ser ut til å bli litt lettere. Hun er ganske lik mamma Humla så langt, noe jeg synes er supert (men som kanskje ikke tilsier at hun vil havne på noen toppliste for utstillingshunder ;))

img_8179

Kritikken lød som følger (inkludert fin forsvensking og en opplagt skrivefeil)

5 1/2 mts red o white puppy. Pretty girl, nice round dark eyes. Good head to muzzle proportions. Needs time to grow into her ears. Good shoulders. Good angulation. Good set tail. Moved well. Nice feet. 

img_8091

Jeg synes nå hun stod riktig så fint, min lille reke. <3

img_8075

Emma postet også dette flatterende bildet fra når hun var on the move, haha! Dog var hun ganske flink til å bevege seg også, ihvertfall i 50 % av tiden. Vekk fra dommeren gikk hun nemlig supert, snudde fint… og hadde noe forskrekkelig hastverk for å komme seg tilbake igjen 😛

img_8060

Selv mens hun stod og ventet kunne hun være SÅÅ pen 😉 Vi kom dessuten godt i gang med nesefrys-target og fikk gjort litt fokusøvelser, skifter mellom dekk og stå mm. Det var godt jeg hadde mye godis med, for det var ganske mye ventetid selv om vi var nummer tre! Så kjekt å ha litt å trene på, kan jo ikke drive og stå pent hele tiden mens man venter.

img_8061

6 av 7 valper var der, veldig morsomt å få sett de andre! Emma løp rundt og fotograferte, så ble noen bilder jeg kunne stjele av henne. 🙂 Bentley vant hanhund 4-6 mnd-klassen og Weevil ble nummer 4. Lilo ble nummer to i tispeklassen. Skorpan er den som minner mest om Gaffa i ansiktet/hodet. Lego er fremdeles like liten og søøøt. Og nå er det under to uker til vi sees igjen til første valpetreff.

img_8492

Ble en liten posering med syrran etterpå også, synes nesten det er enda tydeligere på bildene enn live at Gaffa er mindre enn Lilo. Dvs, du merket det “live” også, men var ikke så lett å si hva forskjellene var, de føltes liksom omtrent like høye (bare at det var jevnt over mindre av Gaffa).

img_8455

Vi kom i grunn heldig ut med bare to tisper – noe mer utfordrende å få alle gutta til å stå samtidig.ss Uttrykket til Olivia er jo bare fantastisk.