Blondietales treningstreff


img_2041

Siden det ble så lite lydighetstrening forrige uke (cue laughter) så tok vi like godt turen til Alingsås BHK på søndag for å trene med oppdretter, noen kullsøsken og andre slektninger. Dessverre fikk Hanna med Skorpan biltrøbbel så det ble bare tre fra nyttedyrkullet, men det var bra og morsom trening uansett.

Lille Lego er bare så søt at det er helt latterlig!
Bilde

Vi trente blant annet videre på å komme inn i utgangsstilling med forstyrrelser, siden vi hadde flere treningskompiser å utnytte.

Bilde
Emma kom stadig nærmere

Bilde
WTF?! Sa Gaffa

Bilde

Vi trente også innkalling med forstyrrelser. Særlig mye bevegelse var vanskelig, og om de lå på bakken. Dessverre krevde dette at Anina (som lånte kameraet mitt og tok litt bilder for meg mens vi trente) også deltok i galskapen, så har ingen bilder av det :)

Bilde
Må også benytte sjansen til å skryte litt av Gaffa som jeg synes begynner å bli veldig flink til å slappe av i buret når det ikke er hennes tur. Litt grining er det i blant, men slett ikke så ille.

Bilde
Litt apportering fikk vi sett på også

Bilde
Værsågod, Emma, her er apportbukken… eller… vent nå litt…?!

Bilde
SÅNN var det, ja.

Bilde

 

img_2033

Pen vuff!

På veien hjemover dro vi innom Gunilla m/fam i Trollhättan og Melis fikk hilse på kusine Saga og kullsøster Ebba med flere. Det var ganske festlig å se knøttlille Melis sammen med Ebba som var mye større enn henne alle veier. Tror Gunilla var ganske overrasket over å se hvor liten hun var. Jeg har jo sagt hun er liten, og G har sagt at alle i kullet er små, men vi hadde nok begge trodd at de ville være likere i størrelsen enn de var.

 

img_2021

wpid-20150614_173815.jpg

Melis (for anledningen proppfull av godbiter) og Ebba… Ser jo ut som om det er flere mnd mellom dem aldersmessig!