Sol = lykke


IMG_8468

Andre dag på rad med solskinn! Ikke like mye i dag som i går, men sol like vel. I går var vi og turet med Cilje, så forhåpentligvis dukker det opp supre bilder etterhvert. I går var vi også på besøk hos AK og Minks og gikk tur med dem også. Trivelig for store og små, selv om Gaffa var litt misunnelig på Minken som fikk sitte i teppe på armen store deler av turen. (URETTFERDIG!)

IMG_8469

IMG_8372

IMG_8338

IMG_8298

IMG_8249

IMG_8244

IMG_8246

Hun er farlig søt, den lille Gaffelaffen!

IMG_8291

We have lift off! Ørene er på vei onwards and upwards. Kan ikke si jeg har så mye tro på dem akkurat nå… 😛 Men time vill sjå. Det spiller uansett ingen rolle for resultatet hva jeg tror underveis 😛

IMG_8205

Gullunger! <3

IMG_8207

IMG_8221

Nei nå får det være nok. Bye bye, suckers!

IMG_8113

Det er jo ganske vakkert med frost over alt!

IMG_8179

Snille, fine Gummimannen!

IMG_8515

Søta!

IMG_8518

<3 <3 <3

IMG_8557

 

IMG_8173

Gaffa begynner å passe i alle tingene til Pipette nå. Prøver å bruke mest mulig ulike seler og dekken på henne og det ser ikke ut til å bry henne stort. Vel – dekken er hun ikke superglad i, særlig ikke om de er litt vel store, men seler går fint. Refleksdekkenet fra Hööks passer supert nå og hun ser ikke ut til å synes det er noe problem å gå med det heller. Gummi var jo vår/sommer-valp og gikk “naken” nesten hele veien frem til høsten kom og han har alltid HATET å ha på seg ting. Jeg aner ikke om tidlig tilvenning har noe med saken å gjøre, men det kan ihvertfall ikke skade!