Spesialsøk med Ann Kristin og Eva 1


Til tross for at Caroline og jeg visst ikke hadde klart å låse døra etter oss første gangen fikk vi bruke spesialsøkrommet igjen. Heldigvis kom Ann Kristin og Eva også, for det viste seg at Caroline ikke rakk det denne gangen. Å være tre gikk helt fint, men jeg var glad jeg bare tok med Gummi denne gangen. Gummi er så rutinert og motivert at jeg nok forsåvidt helt fint kan ha han på bordet alene også. Utfordringen er å få ham til å utvise tilstrekkelig selvkontroll til å vente til han får tillatelse til å begynne (og til å bli med ned fra bordet når vi er ferdig). Han fikk to timinuttersøkter og for første gang prøvde vi med en liten bit av en neseprøvepinne. Det var veldig morsomt å se i den første økta hvordan han gikk fra å gamble og bare prøve ulike hull til å markere riktig uten å tvile. I økt nummer to startet jeg å pushe ham litt på å markere lengre og noen ganger gikk han tilbake og testet de andre hullene, men havnet alltid tilbake på det riktige.

Videovinklen ble mye bedre denne gangen også – nå ser man både nesa og den røde markøren som indikerer riktig boks! 🙂

Gummi spesialsøk første trening med vittringspinne from The WriggleButts on Vimeo.


One thought on “Spesialsøk med Ann Kristin og Eva

Comments are closed.